Haringparty

14 juni 2018 - Haringparty

  • Aanmelden >

Seniorenconvent commerciële club Friesland

Haringparty op donderdag 14 juni a.s.

Beste clubgenoten,

Ze zijn er weer, de nieuwe haring! Onze haringparty wordt dit jaar georganiseerd door Sipke Deelstra en Alle Ypma. We worden ontvangen in het vakantiehuis van Alle en Lineke met een weids uitzicht over het Sneekermeer.

Adres:  Mardyk 5, 8647 SZ Sibrandabuorren.

In de kar van onze haringboer van Dijk zit weer genoeg verse en smakelijke haring.  Gecombineerd met passende hapjes en drankjes wordt het weer volop genieten!

Wij nodigen u dan ook van harte uit!

Graag aanmelden via onze website tot dinsdag 12 juni 12.00 uur!

  • Inloop                 : vanaf 16.30 uur
  • aanvang             : 17.00 uur
  • Eigen bijdrage   :  € 16,50 bij binnenkomst contant te betalen
  • De ‘no-show-regeling’ is van toepassing

De volgende bijeenkomst vindt plaats op 20 september bij ASTRON te Dwingelo.We wensen alle leden en plezierige vakantieperiode toe!

Bestuur en activiteitencommissie

N.B: Deze uitnodiging komt vroeger dan normaal i.v.m. vakantie van onze webmaster!

 Hoe komt u op Mardyk 5 ?

Vanaf Sneek                          vanaf Jirnsum

Het huis ligt aan het sluisje Tersoalstersyl in de buurt van jachthaven Sneekerhof

Vanaf Joure/Sneek de A7: De afslag  naar Leeuwarden via rondweg. Na het aquaduct onder de Houkesloot(500m) de rotonde eerste afslag ri.Offenwier. Door het dorp na ong. 2km wordt de weg onderbroken door een “bultje”. Hier omheen rijden derde afslag. Dit is de Mardyk. Sommige TomToms geven na 500m aan dat de bestemming bereikt is. Dit is niet zo. Doorrijden over een vast bruggetje met een wit huisje links. Na 200m vanaf het bruggetje rechtsaf. Het Sneekermeer ligt dan rechts. Na ong. 1km voorbij een vervallen boerderij ligt het huis links. Het betonweggetje gaat over in een fietspad maar mag door bezoekers met auto bereden worden.

Vanaf Jirnsum richting Akkrum: Ter hoogte van het bedrijf Elzinga, herkenbaar aan een zuil met regenboogkleuren, rechtsaf het land in. Via Abbenwier na ongeveer 1km over een vaste brug doorrijden tot de eerste weg links. Dit is de Mardyk. Het witte huisje ligt rechtsvoor op 200m. Op de Mardyk ligt het Sneekermeer rechts,. Na ongeveer 1km voorbij een vervallen boerderij ligt het huis links.

Voor de schippers:  Het Prinses Margrietkanaal: vanaf Grou vlak voor de sluis bij Terherne richting Sneekermeer rechtsaf. Na de jachthaven doorvaren tot het sluisje. Aan de linkeroever voor het sluisje kan aangelegd worden.

Vanaf het Sneekermeer: Direct na de sluis linksaf. Zie verder de beschrijving hierboven.

Parkeren: Dit kan op het terrein tegenover het huis naast de Tersoalsterzijlroede. Niet langs het fietspad svp.

Locatie
Fam. Ypma

Kaart

Kaart wordt geladen...

Wie hebben zich aangemeld voor deze activiteit?

< terug naar activiteiten overzicht