ALV + Lezing Marco Kramer

26 april 2018 - ALV + Lezing Marco Kramer

  • Aanmelden >

Uitnodiging ALV + Lezing SCCF op donderdag 26 april 2018

 Geachte clubgenoten,

U WILT TOCH NIET OOK GEHACKT WORDEN??

Op donderdag 26 april 2018 houden we onze traditionele voorjaars-ALV in Het Witte Huis, u ontving hiervoor een separate uitnodiging!

Na de ALV volgt een interessante lezing over Face-book, Google en Internet. Door Marco Kramer van het internetbedrijf IMAGA te Leeuwarden. Hij noemt zich ‘digital engineer’ en legt zich vooral toe op het ontwerpen/bouwen van  websites voor de zakelijke markt.

Marco Kramer vertelt ons dan over de invloed en de macht van Google en Facebook. Met een kleurrijke presentatie toont hij ons dat we onszelf toch niet zo goed kennen als we denken. Google en Facebook kennen ons echter maar al te goed! Marco laat ons zien wat ze zoal van ons weten en hoe zij en moderne marketing deze kennis gebruiken om ons zeer actief te beïnvloeden.

Het tweede deel van de presentatie bespreekt de gedrags-formule en alle andere Apps op uw telefoon die gehanteerd worden om u te beïnvloeden. Een werkwijze die identiek is aan die van casino’s! Het is niet voor niets dat veel mensen tegenwoordig verslaafd zijn aan hun mobiel. Tenslotte biedt Marco u een blik ‘achter het gordijn’ van moderne websites.

Graag nodigen we U uit om deel te nemen aan deze bijeenkomst in Het Witte Huis te Olterterp.

U kunt zich opgeven voor dinsdag 24 april 12.00 uur via onze website  www.sccf.nl

Programma:

         Vanaf 15.30       : inloop

                         ALV    : 16.00 –  16.30

                         16.30 : Lezing Marco Kramer (Google Analytics                                                     Qualified   Individual Adviser)

                         17.30 : Aperitief

Vanaf +/-  1800 diner (kosten excl. drankjes € 18,50 p.p.)

Zoals gebruikelijk is de no-show-regeling van toepassing.

De volgende bijeenkomst, tevens seizoenafsluiting, vind plaats op donderdag 24 mei bij het  Gevangenis Museum te Veenhuizen, details volgen.

Locatie
Het Witte Huis

Kaart

Kaart wordt geladen...

Wie hebben zich aangemeld voor deze activiteit?

< terug naar activiteiten overzicht