Nieuws Even bijpraten

5 juli 2020

Datum: 5 juli 2020, Drachten

 

Beste clubgenoten,

Het seizoen is geruisloos voorbijgegleden. De SCCF-activiteitencommissie (AC) had een mooi lustrumfeest voorbereid en de haring party is altijd een gezellige traditie. Jammer dat het corona-virus roet in het eten heeft gegooid. Terecht dat de overheid stringente maatregelen afgekondigd heeft door o. a. bijeenkomsten van groepen te verbieden. Gezondheid gaat immers boven alles. Gelukkig lijkt het virus onder controle en langzaam gaan we weer naar een normalere situatie.

Ik hoop dat jullie de achterliggende periode van beperkte isolatie goed doorgekomen zijn. Voor hen die afscheid moesten nemen van dierbaren was het een moeilijke tijd evenals voor diegenen die dierbaren in verpleeghuizen hebben.

Of we weer normaal met het nieuwe seizoen in september kunnen starten is nu nog moeilijk vast te stellen. Het lijkt de goede kant uit te gaan met het virus en de vorderingen van de ontwikkeling van een vaccin zijn hoopgevend.

De AC is al druk bezig voorbereidingen te treffen voor een mooi en interessant programma. Wij houden jullie op de hoogte.
De positieve kant van het corona virus is dat de kas goed gevuld is door het niet doorgaan van het programma. Dit geeft bestuur en AC  ruimte en mogelijkheden deze te besteden aan mooie feesten en/of evenementen die anders financieel niet mogelijk zouden zijn.

Het bestuur wenst jullie een goede en gezonde zomerperiode toe met meer sociaal contact met jullie dierbaren. Wij hopen dat we in september de draad, zoals vanouds, weer kunnen oppakken.

Namens bestuur SCCF,

 

Alle Ypma / voorzitter

 

« terug naar nieuwsoverzicht