Activiteiten Introducé

Sfeer proeven

Nieuwe leden zijn van harte welkom bij het Seniorenconvent Commerciële Club Friesland, het SCCF. Immers het SCCF is de ontmoetingsplek voor oud-bestuurders en -beslissingsbevoegden  en beleidsbepalers in het Noorden. Als u geïnteresseerd bent bieden wij u de mogelijkheid om bij één van onze bijeenkomsten de sfeer te komen proeven. SCCF-leden kunnen een potentieel lid introduceren. Heeft u geen relaties binnen de SCCF dan kunt u zich aanmelden via ons secretariaat@sccf.nl.

Voor introducés geldt altijd een beoordeling van de aanvraag door het bestuur voordat de uitnodiging voor een kennismakingsbezoek wordt verzonden.

Enkele belangrijke zaken die hierbij van belang kunnen zijn:
• Het bestuur bepaalt vooraf welke bijeenkomsten toegankelijk zijn voor introducés.

In de regel zijn dat de bijeenkomsten in ‘Het Witte Huis’ te Olterterp.

• SCCF-Leden kunnen introducés – mits deze serieuze interesse hebben en als oud-beslissingsbevoegde kunnen worden aangemerkt – voorzien van de relevante kwalificaties doorgeven voor een bijeenkomst via de website.

• Zijn of haar gegevens worden dan door het bestuur beoordeeld waarna na positieve beoordeling een uitnodiging volgt;

• Dezelfde persoon kan slechts éénmaal worden geïntroduceerd. De rechten en plichten van leden worden beschreven in onze Statuten en het Huishoudelijk Reglement. Beide vindt u op deze website onder de tab ‘Over SCCF’ en de klik ‘Download PDF’s’.

We zien u graag binnenkort bij één van onze bijeenkomsten